11/8/2021

(Douche) muntjes op de camping zijn zo passé

douchemuntjes vervangen

Iedereen kent het wel. Je bent jezelf lekker aan het opwarmen onder de douche, zo’n genietmomentje. Jij doet nog even jouw ogen dicht en gaat er goed voor staan om alle shampoo uit te spoelen en dan ineens hoor je de douche afslaan. Oeps, de 5 minuten zitten erop en je bedenkt je dat het jouw laatste douchemuntje was. Er zijn zelfs campings waar je 5 minuten moet wachten, wil je met een nieuw muntje verder kunnen douchen. Sta je dan met je geshampoode haren.

Niet echt klantvriendelijk van campings of jachthavens. Daarnaast kost zo’n muntautomaat een camping soms meer dan het oplevert, als je je realiseert dat deze soms defect raakt en je dagelijks de bak van de muntjes moet legen. Daarnaast wekt een defecte muntautomaat weer ergenis op bij de klant.

Cashless camping

Binnen inepro vinden we deze douchemuntjes dan ook niet meer van deze tijd. Wij zien al langer een trend dat campings digitaliseren. Zo geven zij klanten de mogelijkheid om met een pasje of sleutelhanger diensten te activeren. Sinds de corona-crisis zien we helemaal dat campings en ook jachthavens meer en meer over willen stappen op digitaal betalen. Oftewel geen muntjes meer en eigenlijk helemaal af van al het contante geld. “Cashless” door het campingleven, zoals dat zo mooi heet in één woord.

Met KUARIO heeft inepro een partner gevonden die een camping-app heeft ontwikkeld, die op alle apparaten aan te sluiten is en waarmee de klant dus overal kan betalen. Of het nou voor de wasmachine, douche, toegang tot het zwembad is of om via de slagboom van het parkeerterrein toegang te verkrijgen. De camping kan dit per gebruiker instellen zodat de ene gast gratis kan douchen of parkeren en een ander daar voor betaalt.

Waarom KUARIO op jouw camping?

  1. Serviceverlening aan de klant. Geen problemen meer met muntjes.
  2. Gemak voor de camping. Klant downloadt de app en kan gebruik maken van alle faciliteiten. Hoeft geen muntjes meer te halen bij de receptie.
  3. Hygiënisch. Een cashless omgeving verhoogt weer de hygiëne binnen een omgeving. Contant geld draagt veel bacteriën met zich mee.
  4. Veilig. Minder contant geld in omloop, verlaagt de kans op diefstal, inbraak en fraude.

Ben jij die camping die processen wilt digitaliseren?

Of ben jij een klant van een camping die digitale services zou moeten aanbieden? Neem dan contact op met ons of bezoek: inepro.com/kuario-recreatief. Wij geven campings graag een demo om de gemakken van KUARIO te ervaren.

inepro is officieel distributeur van KUARIO. Dit betaal- en managementplatform verbindt machines in de cloud, of het nu gaat om een wasmachine, droger, slagboom, printer, koffiemachine of een verkoopautomaat. Deze apparaten worden vervolgens aangesloten op de betaalmethoden van KUARIO, zodat gebruikers overal gemakkelijk kunnen betalen via één mobiele app, zonder extra werk voor u. Met KUARIO heeft u weer tijd voor andere, echt belangrijke zaken!

Spreek een expert

Contactformulier

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Verder lezen