Begin< >End

Walcheren

Orionis Walcheren is een werk-leerbedrijf. Door middel van inzet in participatieprojecten vergroten klanten hun kansen op werk en deelname aan de maatschappij, waar mogelijk met uitstroom uit de uitkering of de Wsw tot gevolg. Met de werkprojecten levert Orionis Walcheren tevens een bijdrage aan het realiseren van maatschappelijke doelen op Walcheren.

Orionis zocht een systeem om het verbruik van printopdrachten te kunnen registreren en beheren. Hierbij speelde veiligheid en gebruiksgemak een belangrijke rol. Zo wilde Orionis met het systeem voorkomen dat printopdrachten lange tijd onbeheerd bij de printers lagen en dus pas werden afgedrukt wanneer de afzender bij de printer staat.

OSP Catering

Hoofddorp - NL

OSP ist ein Catering-Unternehmen mit ausgefallenen und überraschenden Ideen. OSP möchte nicht der größte, aber der beste und grünste Caterer in den Niederlanden sein. Durch das Angebot an biologischen Produkten, dem Reduzieren von Energie, der Abfalltrennung und dem Einkauf bei nachhaltig arbeitenden Unternehmen liefert OSP einen positiven Beitrag für Umwelt und Gesellschaft.

Hoofddorp

OSP is een kwaliteitscateraar met opvallende en verrassende ideeën. OSP wil niet de grootste maar de beste en groenste cateraar van Nederland zijn. Door het aanbieden van biologische producten, het reduceren van energie, het juist scheiden van afval en het inkopen bij leveranciers die duurzaam ondernemen, leveren wij een positieve bijdrage aan milieu en maatschappij.