Kom langs op de inepro stand tijdens de IPON 2020

Live demonstratie van het betaal- en managementplatform KUARIO

 

Op woensdag 5 en donderdag 6 februari a.s. zal voor de tiende keer de vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT plaatsvinden. Tijdens de tweedaagse IPON in de Jaarbeurs Utrecht worden er weer veel nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT aan u gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld aan educatieve methodes, leermiddelen maar ook hardware en software. Naast deze noviteiten kunt u tijdens de IPON ook terecht voor inspirerende workshops, presentaties en keynotes over o.a. learning analytics, social media en iPAD onderwijs. 

 

 

inepro is ook deze editie weer te vinden op de IPON. Op onze stand (E102) demonstreren Jeroen van Dasselaar en Sam Faber het betaal- en managementplatform KUARIO en vertellen onze specialisten u graag alles over toepassingen zoals:

  • Contactloos betalen bij vending automaten
  • Contactloos betalen in de kantine
  • Contactloos betalen voor printen, kopiëren en scannen
  • Gebruiksvriendelijke embedded printer interface
  • Cloudprinten met mobiele apparaten
  • Gebruikersapp KUARIO

 

     

 

Daarnaast geven wij op 6 februari a.s. de seminar "Met één betaalplatform succesvol al uw zelfservice apparaten beheren".

Tijdens dit seminar leggen wij aan de hand van de case van onze klant Stichting ZAAM uit hoe wij uw leerlingen maar ook uw onderwijsinstelling compleet kunnen ontzorgen.

Gratis inschrijven voor ons seminar

 

Bent u benieuwd naar KUARIO? Schrijf u dan nu gratis in via de button of maak een afspraak voor een live demo en wij verwelkomen u graag voor een kopje koffie.

 

Wij nemen graag de tijd voor u!

inepro neemt graag de tijd voor de bezoekers van onze stand om KUARIO live te demonstreren. Wij begrijpen echter dat u tijdens de IPON zoveel mogelijk kennis wilt maken met alle innovaties in onderwijsland en deel wilt nemen aan de voor u interessante workshops en keynotes. U kunt daarom een afspraak inplannen met ons op 5 of 6 februari, op het tijdstip wanneer het u uitkomt. Vul het formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk is contact met u op om een afspraak in te plannen.

IPON 2020 Maak een afspraak voor een uitgebreide live demo!

Vul dit verplichte veld in.

Vul dit verplichte veld in.

Vul dit verplichte veld in.

Invalid Input

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Kies een dag voor de afspraak