Onlangs publiceerde CIO America Latina een artikel over het recente bezoek van inepro aan Ricoh Chili. Tijdens deze bijeenkomst legde de General Manager van Ricoh Chili, Rodrigo Serres, uit dat het een uitdaging is voor instellingen voor hoger onderwijs om een ​​flexibele en mobiele ervaring aan te bieden die de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie garandeert.

Lees meer: CIO América Latina: "De geïntegreerde oplossingen van Ricoh en inepro verbeteren de...

Op dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari zal in de Jaarbeurs te Utrecht de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaatsvinden. Dit meerdaagse evenement richt zich op onderwijzend Nederland. Tijdens de NOT kunnen bezoekers ontmoeten, netwerken en inspireren.

Lees meer: Document accounting-, beveiligde toegang- en cashless betaaloplossingen tijdens de NOT 2019

Deze maand bereiden de meesten van ons zich voor op de feestdagen en de afronding van wederom een avontuurlijk jaar. Vanwege deze aanstaande festiviteiten rond Kerstmis en Nieuwjaarsdag willen we u attenderen op onze openingstijden tijdens deze periode.

Onze kantoren in Nederland, Duitsland, Engeland en België hebben normale openingstijden (08:30 tot 17:00 uur, support: 08:00 tot 18:00 uur) tijdens de kerstperiode.

Lees meer: Openingstijden inepro rond kerst en oud en nieuw