Nieuws

Op woensdag 5 en donderdag 6 februari a.s. vindt alweer de tiende editie van de IPON plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens deze editie zijn er heel veel nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering te zien.
 
Ook het team van inepro, bestaande uit Jeroen en Sam, staat klaar op stand E102 om de ruim 7.000 bezoekers van advies te voorzien en u alles te vertellen over het betaal- en managementplatform KUARIO, met toepassingen zoals:

ScaleHub faciliteert snelgroeiende bedrijven van 4 tot 15 personen met eigen ruimtes, vergaderruimtes, belhokken en een concentratieruimte maar ook flexwerkers kunnen bij ScaleHub terecht. 

Om print-, kopieer- en scanservices aan te kunnen bieden, koos ScaleHub voor de oplossing van Epson en KUARIO. Via de centrale Epson Multi Functionele Printer kunnen bedrijven beveiligd printen en hiervoor betalen met de mobiele KUARIO-app.

Op maandag 3 februari a.s. zullen ruim 900 deelnemers afreizen naar de UCLL campus Proximus in Leuven (België). Daar wordt de 35e editie van de ict-praktijkdag gehouden.

Tijdens deze praktijkgerichte ICT-nascholingsdag voor directies, ICT-coördinatoren, leerkrachten en educatieve partners uit Vlaanderen en Nederland staan er o.a. keynotes, meer dan 50 workshops, presentaties, een ICT-beurs en een receptie op het programma. 

Drie dagen, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat met facilitair management en gebouwenbeheer te maken heeft. 

Tijdens deze 22ste editie van de Vakbeurs Facilitair zal Wolfslag, al ruim 90 jaar leverancier van kantoorinrichting en gelukkige werknemers, op stand G19 “Betere producten voor een betere toekomst” aan u presenteren.

Op dinsdag 26 tot en met donderdag 28 november a.s., zal in de Evenementenhal Hardenberg de wereld van recreatie te zien, te horen en te beleven zijn tijdens de Recreatie Vakbeurs 2019. Ruim 13 verschillende branches worden tijdens dit unieke event vertegenwoordigd, verdeeld over 7 hallen. Daarnaast kunt u zich laten inspireren in het kennistheater of op het inspiratie- en kennisplein.  

Sun for Joy in Abcoude is een wellness met zonnebank, collageenbank en infrarood sauna. Op de locatie op de Hollandse Kade kan heerlijk worden ontspannen.

Omdat Sun for Joy de klantervaring hoog in het vaandel heeft staan, maakt de klantengroep van Sun for Joy gebruik van een betaal- en activeer app van KUARIO. Door heel eenvoudig een QR-code te scannen kan de zonnebank en sauna worden geactiveerd. 

Europa’s grootste RFID & Wireless IoT tomorrow event zal op 29 en 30 oktober a.s. gehouden worden in Darmstadt in Duitsland en uiteraard is inepro ook dit jaar weer aanwezig. inepro zal tijdens de RFID & Wireless IoT tomorrow haar Remi RFID-lezer demonstreren. Deze snelle lezer ondersteunt alle kaarttechnologieën in de 13,56 MHz en de 125 kHz reeks en is toe te passen voor applicaties zoals: