Deze site maakt gebruik van cookies.

Door van onze site gebruik te maken, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken.

Akkoord

Op 3 oktober jl., werd door het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en de Gemeente Haarlemmermeer voor de tweede keer The Guts Award uitgereikt. Dit concept draait om innovatie en is in het leven geroepen om ondernemers te inspireren.

Omdat innovatie vaak veel durf en doorzettingsvermogen vergen werd The Guts Award uitgereikt aan de organisatie met het meeste lef.

Tweede editie

De tweede editie van The Guts Award was opnieuw een groot succes. Het evenement trok veel lokale ondernemers aan. De vakjury, bestaande uit Karin Moerkerk van Innoventies (juryvoorzitter), Angeline Kierkels van Meerlanden, Age Vermeer van Dura Vermeer, Dick van Lent van Van Lent Shipyard, Thomas Hendriksen van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, Gerco Tolsma van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol en Ronald Zoet van ATN Beveiliging, koos uiteindelijk Inepro uit als winnaar van The Guts Award 2017. Inepro mag het komende jaar de titel Het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep dragen. De award werd door juryvoorzitter Karin Moerkerk uitgereikt aan Franc van Veen, algemeen directeur en Co van den Ham, Wright manager/sales manager.

Publieksprijs naar Intertraining

Naast de juryprijs konden alle aanwezigen ook een stem uitbrengen op hun favoriet. Alle deelnemers hielden een korte pitch van 1,5 minuut om het publiek te overtuigen van hun onderscheidende en innovatieve ideeën. Intertraining deed dit in de ogen van het publiek het best en ging er met de publieksprijs vandoor. Deze werd uit handen van Wethouder Adam Elzakalai overhandigd aan Marloes Kempers, een van de directeuren van Intertraining. Aansluitend aan het evenement vond er een gezellige en informele borrel plaats.

Voor meer informatie over de Guts Award: www.nieuwvennepzuid.nl