Referenties

KUARIO betalen en management in het onderwijs

“Welkom in het land van Koning Willem I College” valt te lezen op de website van de gelijknamige school. Dat het een speciale school is, anders dan andere, springt gelijk in het oog. De onderwijsinstelling omschrijft zichzelf als een land zonder grenzen met onbegrensde mogelijkheden.

betaalsysteem KUARIO voor shared offices
Brightspace is een coworking concept waar vergaderruimtes en permanente- en flexibele werkplekken beschikbaar worden gesteld in een inspirerende, professionele en toekomstbestendige omgeving. Onlangs opende Brightspace een locatie waar het ruim 100 members faciliteert met sfeervolle accommodaties die aan al hun behoeften voldoet.

Epson Europe gebruik inepro SCR708 RFID lezer

Tijdens een bezoek aan zijn Nederlandse collega’s, maakte Joachim Thillman van Epson Europe Zweden voor het eerst kennis met de SCR708 van inepro. “Het eerste wat mij opviel aan de RFID lezer was het design.

Het ontwerp en de kleuren sluiten naadloos aan op onze Multi Functionele Printers. Door de bijpassende bracket en geleiders lijkt de lezer ‘in zijn geheel op te gaan’ in de Epson MFP. De perfecte match!”, aldus Thillman.

kleine universiteiten printen en betalen met KUARIO

Dat je niet altijd een hele grote universiteit hoeft te zijn om KUARIO te gebruiken, dat bewijst deze klant, Shenzhou Open University.

Al zo’n 30 jaar bestaat deze school op de Geldersekade in Amsterdam in het hartje van de Chinese buurt. En dat is eigenlijk niet zo gek, want deze Hogeschool is gespecialiseerd in studies in traditionele Chinese Geneeskunde. Welke weer onderverdeeld kunnen worden in 3 richtingen: Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Tuina. Bij Tuina leer je de massagetechniek gebaseerd op de Chinese leer.

Toshiba case study inepro SCR708 RFID lezer

“Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe oplossingen. Vooral als het beter, sneller en goedkoper kan.” Rudy Beset, Business Development Manager Software & Solutions bij Toshiba Tec Nederland, stond er daarom zeer voor open om de compatibiliteit van de inepro SCR RFID lezer en Toshiba te testen.