Blog

5 tips voor werken vanuit huis
Iedereen kent het wel. Je bent jezelf lekker aan het opwarmen onder de douche, zo’n genietmomentje. Jij doet nog even jouw ogen dicht en gaat er goed voor staan om alle shampoo uit te spoelen en dan ineens hoor je de douche afslaan. Oeps, de 5 minuten zitten erop en je bedenkt je dat het jouw laatste douchemuntje was. Er zijn zelfs campings waar je 5 minuten moet wachten, wil je met een nieuw muntje verder kunnen douchen. Sta je dan met je geshampoode haren.

5 tips voor werken vanuit huis
Alhoewel werken vanuit huis een enorme boost heeft gekregen door de uitbraak van het Corona-virus, stijgt het aantal mensen dat thuis werkt al jaren. Dankzij allerlei technologische ontwikkelingen zoals e-mail, werken vanuit de cloud, video vergaderingen en draagbare apparaten is het niet meer noodzakelijk om vanaf een vaste plek op kantoor te werken. 

cloud printen met KUARIO voor flexibele werkplekken

Een decennium geleden raakten wij langzaam bekend met de term cloud computing en inmiddels gebruikt meer dan een derde van de Nederlandse bedrijven de cloud. Het staat hen toe om efficiënter te werken zonder hoge investeringen. Daarnaast geeft het gebruikers overal en wanneer dan ook toegang tot bedrijfsdata, programma's, processen en bestanden. Omdat wij steeds flexibeler gaan werken wordt de online werkplek, die met elk apparaat bereikbaar is vanaf elke locatie, steeds populairder.